Waarom ASKO wasmachines

Met ASKO heeft u professionele apparatuur in uw huishouden. Elke ASKO-wasmachine maakt gebruik van de SmartSeal™ -technologie. Die zorgt dat de deur rechtstreeks aansluit op de trommel en maakt een rubberen afdichting overbodig. ASKO is geluidsarm dankzij het Quattro™ veersysteem dat vier schokabsorberende voeten bevat en daarmee trillingen voorkomt. Onze hoge snelheid inductiemotoren zorgen ervoor dat wasbeurten niet langer duren dan strikt noodzakelijk. ASKO levert kortom zonder dat u het merkt het beste wasresultaat! Onderstaand de slimme functies op een rij:

1. SmartSeal™ - ASKO wasmachines zijn uitgerust met de SmartSeal™. Een rubber sluitring is daarmee overbodig. Belangrijk voordeel is dat vuil geen kans krijgt en uw was dus aantoonbaar schoner is.  

2. Quattro™ - De meeste wasmachines hebben twee poten.  ASKO's Quattro™ systeem heeft vier schokabsorberende voeten die alle trillingen vrijwel wegnemen. Een ASKO is daardoor geluidsarm.

3. ActiveDrum™ - De ActiveDrum™ leidt vuildeeltjes, grind en zand naar de buitenkant van de trommel. Uw was blijft in het midden van de trommel en voelt daardoor na afloop schoner en zachter aan.

4. SensiSave™ - SensiSave™-sensoren zorgen dat de machine precies de juiste hoeveelheid water voor een was gebruikt. Ook duurt een wasbeurt niet langer dan strikt noodzakelijk. U bespaart water en elektriciteit!

5. Levensduur – De binnen- en buitentrommels van ASKO wasmachines zijn van roestvrij staal. Dat maakt een ASKO hygiënischer en duurzamer dan andere machines. Ze gaan simpelweg langer mee.

Gemak is ook het geheim van ons design. U bespaart ruimte omdat wasmachines- en drogers van ASKO op elkaar zijn te stapelen. Daardoor passen ze in de kleinste ruimtes van uw huis.

Trouwens wist u dat onze ECO machine W6884 aangesloten kan worden op zowel koud- als warm water? Alles over energie besparen door gebruik te maken van een bestaande warm waterbron vind u bij Eco Energie Besparen.