Slimme functies

Auto Dry

SensiDry™ is een gepatenteerd systeem van ASKO dat de interactie tussen de meting van luchtvochtigheid en temperatuur bepaalt. Dit geeft een beter droogresultaat dan de manier van elektronische weerstand meten zoals die bij andere wasdrogers gebruikelijk is. Bij deze manier van meten van de elektronische weerstand, wordt namelijk aan het eind van het programma de droogtijd verlengd. Dat is goed voor een standaard was, maar niet voor bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid wasgoed. Het risico van krimpen, kreuken en te droge weefsels is dan groot. ASKO’s SensiDry™ sluit deze risico’s uit door zorgvuldig de luchtvochtigheid en het resterende vocht in het wasgoed te meten voor een perfect droge was.

Jeansprogramma

Kiezen voor het Jeans programma betekent dat u spijkerbroeken in een ASKO wel goed drogen, dus ook de naden. Een prettige bijkomstigheid is dat u favoriete jeans ook nog eens prettig aanvoelt omdat deze heerlijk zacht uit de droger komt.

Synthetisch

Sommige synthetische stoffen vragen om een lagere temperatuur. Met het specifiek programma 'Synthetisch' krijgt het weefsel de juiste behandeling en wordt uw blouse of shawl snel en met alle egards gedroogd.

Kindveiligheid

Om de veiligheid van de allerjongste  kinderen te garanderen, kan de deur van een ASKO wasdroger van binnenuit worden geopend. De wasdroger moet opnieuw worden gestart wanneer de deur tijdens het drogen is geopend.

 

Ventileren

Een perfect programma als u uw kleding wilt opfrissen!

A++ in energy

Onze warmtepompdrogers hebben een standaard energielabel van A++ en zelfs A+++. Wij zijn trots dat onze drogers efficiënt zijn in zowel het klaren van de klus als in energieverbruik.

XXL droger mét 11 kg capaciteit

Onze XXL droger T884HP heeft maar liefst een beladingscapaciteit van 11kg. Dankzij de trommel van 145 liter droogt het wasgoed perfect. Ook geschikt voor kleinere droogbeurten door het SensiDryTM systeem.