Waarom ASKO drogers?

Dankzij de unieke temperatuursensoren drogen onze wasdrogers uw wasgoed in de kortst mogelijke tijd en met een zo laag mogelijk energieverbruik. Het bedieningspaneel is weldoordacht en duidelijk. De machines zijn zeer eenvoudig in gebruik. Door de hoge luchtdoorvoer kunnen zij een grote hoeveelheid wasgoed aan, hét bewijs dat u te maken heeft met een kwalitatief hoogwaardige wasdroger! Kijk naar de mogelijkheden van onze machines en ervaar wat zij kunnen doen met uw gewassen kleding.

1. Butterfly Drying™ - Ons ingenieuze Butterfly Drying™ (één draairichting) voorkomt een kluwen van kleren en zorgt voor kreukvrije was. ASKO-wasdrogers werken effectiever en gaan langer mee.

2.  6 Star Energy Rating – ASKO-wasdrogers behoren tot de meest energiezuinige drogers op de markt. U bespaart geld bij elke wasbeurt.

3.  SensiDry™ - SensiDry™ detecteert het vochtgehalte in uw kleren en regelt dat de wasdroger automatisch uitgaat als de was droog is. Dit bespaart energie en voorkomt dat uw kleding krimpt.

4.  Groot formaat trommel – ASKO-drogers hebben met een capaciteit van 111 liter grotere trommels dan de meeste wasdrogers. Dit levert een hoge luchtcirculatie en daarmee een sneller droogproces op.

5.  Omkeerbare deur – De deur van een ASKO-droger kunt u naar links of rechts openen. Dit geeft meer vrijheid bij het vinden van een plek voor het apparaat.