Waarom een droogcabine?

 
We maken het u gemakkelijk
Met opklapbare kledingrekken en 16 meter ophangruimte biedt onze vrijstaande droogcabine u al het gemak van een waslijn – zonder dat u één stap buiten uw huis hoeft te zetten! Dit betekent dat uw wasschema nooit hoeft te worden onderbroken door regenachtige dagen.
Drogen met zorg
Controleer de labels in uw kleding en u zult zien dat vele kledingstukken en materialen speciale zorg nodig hebben. Zijde, velours en satijn bijvoorbeeld moeten voorzichtig worden behandeld. En dan komt een droogkast goed van pas!
Minder rommel
Met een droogcabine kunt u op een geordende manier al het wasgoed van uw gezin drogen: truien, overhemden, jassen, schoenen, handschoenen en meer. Het is een ingenieuze manier om de kleding van uw familie te verzorgen terwijl het huis toch netjes en opgeruimd blijft.
Ook voor het drogen van schoenen
U kunt niet alleen rubberen laarzen in een droogcabine drogen, ook voor leren schoenen is het de juiste plek. Deze moeten immers tussen elk gebruik rusten om vocht te laten ontsnappen. Als u ze weer gebruikt voordat ze droog zijn, leidt dat uiteindelijk tot het breken van de naden en verliezen de schoenen hun pasvorm. Zet ze in de droogkast als u thuiskomt van het werk; een uur later zijn ze, net voor uw avondwandeling, weer klaar voor gebruik.

Apparaten voor Wassen & drogen van ASKO