Vaatwasser - Functies
Het geheim is ons zorgvuldig ontworpen en geteste spoelsysteem, dat uit maar liefst 11 sproeizones* bestaat zodat elke hoek van het vaatwassercompartiment onder handen wordt genomen. Daarnaast heeft elke korf ook een eigen spoelsysteem. In de middelste korf bevinden zich bijvoorbeeld de Twin Tubes™, een speciale sproeizone voor deze korf.
Twee extra krachtbronnen
Om de prestaties van uw vaatwasser nog verder te verbeteren, hebben we onze vaatwassers uitgerust met twee aparte hogedruk Power Zones™ voor de onderste korf. Wide Spray™ zorgt voor extra efficiënt wassen van potten en pannen, en Jet Spray™ voor het wassen van hoge, smalle voorwerpen zoals babyflessen of vazen. Wide Spray™ creëert een waterstraal onder hoge druk terwijl het mondstuk voor een brede verspreiding zorgt, waardoor er meer water op het oppervlak van de vaat terecht komt. Het resultaat is een efficiënte reiniging van sterk vervuilde vaat.
Instant Lift™ - slimme hoogteaanpassing
Met ons unieke Instant Lift ™-systeem voor hoogteaanpassing kunt u in een handomdraai de bovenste besteklade instellen voor hogere of lagere belading en zo meer ruimte vrijmaken in de bovenste korf. In de verhoogde stand is de hoogte van de besteklade 40 mm en in de verlaagde stand maximaal 58 mm. Eenvoudig, slim en flexibel.
De grootste beladingscapaciteit van de wereld
De ASKO XL en XXL vaatwassers hebben de grootste capaciteit op de markt. De interne laadhoogte van 58/54 cm biedt plaats aan grotere borden en hogere glazen. Het betekent ook dat u 40% meer afwas kunt laden in vergelijking met een standaardvaatwasser. Het slimme Flexirack™-systeem met vier niveaus biedt eindeloze mogelijkheden.
Perfecte integratie met een sleepdeur
Met een sleepdeur is een volledige, naadloze integratie mogelijk van het houten frontpaneel met de keukenkasten. De houten sleepdeur schuift omhoog bij het openen en omlaag bij het sluiten. Dit maakt een zeer strakke installatie mogelijk, tot slechts twee millimeter* tussen de deur van de vaatwasser en de plint of het ladefront. *Zonder statuslampje
8Steel
Acht van de belangrijkste componenten van door ons geproduceerde vaatwassers worden gemaakt van hoogwaardig staal in plaats van plastic, zoals: container, laadrekken, sproeibuis, sproeiarmen, zeven, basis buitenzijde, voeten en verwarmingselement.
Orrefors beveelt ASKO aan
Telkens wanneer u Orrefors kristallen glazen in een ASKO vaatwasser wast, draagt u bij aan een belangrijk stuk Zweedse innovatie. Orrefors en ASKO zijn beide stevig geworteld in de Scandinavische designtraditie en beide merken zijn over de hele wereld sterk vertegenwoordigd. Ons gedeelde erfgoed, gevoegd bij het feit dat Orrefors kristallen glazen elke dag in onze vaatwassers worden gewassen, heeft ons in staat gesteld elkaar te verwelkomen in een nieuw tot stand gebrachte samenwerking.

MODUSfunctie

De snelste weg naar een schone vaat.
We hebben verschillende modi ontwikkeld om het u gemakkelijk te maken uw favoriete afwasprogramma aan te passen aan nieuwe situaties. In plaats van te moeten kiezen uit een lange lijst met programma's en vervolgens uit een lange lijst met verschillende opties en instellingen, kunt u nu eenvoudig een geschikte modus kiezen en op Start drukken.