Vaatwassers

De vaatwassers van ASKO zijn gemaakt van staal. Dit is al decennia lang een bekend feit. Wanneer u de deur van uw vaatwasser opent, ziet u meer staal dan in welke andere vaatwasser dan ook op de markt. Met onze nieuwe generatie vaatwassers willen we dit feit nog meer benadrukken. Als u naar de deur kijkt, ziet u alleen hoogwaardig staal, zonder scheiding tussen deur en paneel. Een vaatwasser van ASKO heeft de uitstraling van een robuuste en betrouwbare machine, maar wel met behoud van de elegante, slanke en verfijnde lijnen die voortkomen uit het minimalisme van de Scandinavische geaardheid.
Ontworpen voor verschillende situaties
We hebben verschillende modi ontwikkeld om het u gemakkelijk te maken uw favoriete afwasprogramma aan te passen aan nieuwe situaties. In plaats van te moeten kiezen uit een lange lijst met programma's en vervolgens uit een lange lijst met verschillende opties en instellingen, kunt u nu eenvoudig een geschikte modus kiezen en op Start drukken.

Ontdek de kenmerken van vaatwassers

In onze XXL-vaatwassers, met A++ energielabel, kunnen maar liefst 17 couverts worden afgewassen, met perfecte reinigings- en droogresultaten. Het is nu dan ook een onbetwist feit dat in een ASKO meer afwas past dan in welke andere vaatwasser ter wereld dan ook. Lees over de andere functies waarmee ASKO-afwasmachines zijn uitgerust.