Meest flexibele laadruimte

Meest flexibele laadruimte

Flexible Racks- Onze XL en XXL vaatwassers hebben veruit de meest flexibele laadruimte ter wereld. De vaatwassers zijn respectievelijk 54 en 58 centimeter hoog, waardoor u ruimte heeft voor grotere borden en hogere glazen. Het betekent bovendien dat u maar liefst veertig procent meer vaat in de machine kwijt kunt, vergeleken met een standaard vaatwasser. De slimme indeling, met het unieke derde rek in het midden, biedt u eindeloos veel mogelijkheden.

Meer laadruimte dan ooit- Een vaatwasser van ASKO biedt ongekende ruimte. In de XXL-modellen kunt u 17 couverts met gemak kwijt en de XLmodellen bieden plaats aan 16 couverts. Ter vergelijking: de meeste vaatwassers hebben ruimte voor 12 couverts. Zelfs in de standaard vaatwassers van ASKO passen 14 couverts!

Flexibele korven- ASKO-vaatwassers zijn uitgerust met unieke, flexibele korven. Dat biedt ongekende mogelijkheden voor al uw vaat!

Ruimte genoeg- In de XL en XXL vaatwassers van ASKO passen borden met een diameter van maar liefst 39 cm en glazen met een hoogte van 23 cm. Dat betekent dat er ook voldoende ruimte is voor pannen, schalen en ander groot keukengerei.

Bespaar water en energie - Zeker gezien hun grote capaciteit, verbruiken vaatwassers van ASKO extreem weinig water. Al onze vaatwassers zijn bovendien voorzien van het energielabel A+. Sommige hebben ze zelfs het A++ label.

Check snel onze XXL vaatwassers, zij hebben dezelfde nismaat als een standaard apparatuur, de meerwaarde van de ruimt zit aan de binnenkant, dáár is over nagedacht!